STIRI IT GAMING

PUBG Mobile – Peste 2 milioane de jucatori si-au luat ban intr-o saptamana

Pe PC si console, PlayerUnknown’s Battlegrounds este gestionat cu totul altfel fata de PUBG Mobile. Astfe, in vreme ce fratii mai mari se concentreaza pe sezonul 10, care introduce o harta noua, jucatorii de PUBG Mobile se pun pe bulgareala in cadrul event-ului Frost Festival.

Evenimentul de pe PUBG Mobile schimba tematica hartii si introduce iteme cosmetice de sezon. Miscarea a atras foarte multi jucatori, dar odata cu acestia au sosit cel mai probabil si multi nelegiuiti fauritori de cheat-uri si de mod-uri neortodoxe.

Conform unei postari oficiale pe Twitter, intre 11 si 17, decembrie au fost suspendati permanent 2,127,454 de playeri. Indiferent daca numarul-record se datoreaza activitatii intense in pas cu evenimentul sau nu, „banhammer-ul” din decembrie a lovit din nou, in conditiile in care la inceputul lunii alte 1.5 milioane de conturi de PUBG Mobile au fost suspendate, iar in august au fost pusi la colt inca doua milioane de jucatori.

PUBG Mobile – Carbuni de la Mos Craciun

La razia din decembrie, cei mai multi prinsi cu ocaua mica au fost jucatorii cu character models modificate, smecherii cu x-ray vision, lenesii cu auto-aim si talharii cu speed hacks. Popularitatea jocului nu poate fi contestata. Indiferent de cati playeri sunt suspendati temporar sau permanent, PUBG Mobile este unul din cele cinci jocuri pentru smartphone care au inregistrat in 2020 un profit de peste un miliard de dolari. De fapt, acest battle royale este pe primul loc in topul amintit, furand painea de la gura lui Honor of Kings, Pokemon GO, Coin Master si Roblox cu 2.6 miliarde de dolari, ca sa fim mai exacti.

2020 a fost un an interesant pentru PUBG Mobile. Jocul a fost interzis in India din motive de securitate, dar a revenit sub forma unui titlu care respecta normele impuse de guvernul tarii. La polul opus, Universul PUBG va deveni gazda pentru The Callisto Protocol, un joc survival horror nascut din imaginatia creatorilor Dead Space.

10780cookie-checkPUBG Mobile – Peste 2 milioane de jucatori si-au luat ban intr-o saptamana

Intexfm

salutare sunt daniel am 23 de ani si sunt din botosani sper sa va placa ceia ce fac si musica pe care noi o difuzam pe serverele noastre va urez audite placuta in continuare

Lasă un răspuns

Back to top button