STIRI IT GAMING

GTA V continua sa bata recorduri

GTA V continua sa bata recorduri

Grand Theft Auto s-a lansat in 2013 pentru Xbox 360 si Playstation 3. In 2014 pentru Playstation 4 si Xbox One, iar in 2015 a ajuns si pe PC.

Acum aflam o noua veste legata de titlu: in anul 2020 jocul s-a vandut extrem de bine, doar anul lansarii (2013) fiind mai bun ca anul 2020. Astfel, GTA V a ajuns la un numar de 140 de milioane de exemplare vandute.

Grand Theft Auto V remains one of the most iconic titles ever released and continues to exceed our expectations, having sold in over 140 million units. In fact, in calendar 2020, more copies of Grand Theft Auto V were sold than in any other year except for 2013 when it first launched on PlayStation 3, and Xbox 360.

Grand Theft Auto V este cu siguranta un joc foarte bun caruia i-am facut precomanda pentru PC si nu m-a dezamagit, iar faptul ca, continua sa primeasca suport este un lucru cu doua taisuri pentru gameri. Este de apreciat ca un joc primeste suport la 7 ani de la lansare, suport in mare parte pe partea de multi-player si il putem considera deja un gaming-as-a-service, dar asta face ca lansarea lui GTA VI sa fie tot mai departe.

10840cookie-checkGTA V continua sa bata recorduri

Intexfm

salutare sunt daniel am 23 de ani si sunt din botosani sper sa va placa ceia ce fac si musica pe care noi o difuzam pe serverele noastre va urez audite placuta in continuare

Lasă un răspuns

Back to top button