APLICATIE ANDROID/iOS

Aplicatiile Android si iOS Radio INTEXFM

Pentru a ne putea asculta online serverele de manele dance si petrecere mai usor si fara bataie de cap am dezvoltat aplicatiile android si iOS pentru smartphone si tableta care face ca totul sa fie simplu si facil.

Nu trebuie decat sa accesati butonul (Android sau iOS) in functie de tipul telefonului dvs si sa instalati aplicatia din radio manele google play(Magazin Play) pentru Android si radio manele playstore (AppStore) pentru iOS pentru a putea asculta cele mai noi manele si cele mai alese melodii de petrecere si voie buna.

Aceaste aplicatii sunt oferite GRATIS si functioneaza pe orice tip de smartphone sau tableta cu sistemele de operare Android sau iOS ,utilizeaza datele mobile oferite de furnizorul dvs de telefonie mobila sau conexiune WiFi.

Radio intexfm poate fi ascultat de oriunde si oricand ,singura cerinta este ca telefonul sau tableta dvs sa aiba o conexiune cat de cat stabila si un minim de 128kbps ,banda si viteza care se regaseste la majoritatea furnizorilor de telefonie mobila sau internet din intreaga lume.

Atentie ! Daca folositi datele mobile si nu aveti GB inclusi in abonament sau cartela prepay  puteti fi taxati de catre furnizorul dvs de telefonie mobila sau internet , acest lucru nu depinde de noi si tine doar de dvs si oferta de internet a furnizorului dvs de servicii.

Totul este Gratuit si Simplu . Deci ce mai astepti ?  Incearca si daca iti place voteaza-ne in Google Play sau AppStore cu stelutele meritate !

Va dorim auditie placuta si ramaneti aproape de muzica buna !

Back to top button