loader image

Băiatul de 4 ani care a ajuns în comă la spital după o anestezie la dentist, a murit

Băiatul de 4 ani care a intrat în comă după administrarea unei doze de anestezic într-o clinică stomatologică a murit miercuri seară.

Băiatul a intrat în stop cardio respirator în această seară şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare. Părinţii au fost alături de fiul lor până la final.

Miercuri, la prânz, medicii anunţaseră că băieţelul a intrat în moarte cerebrală şi că mai trăieşte doar datorită aparatelor.

Starea lui Petru s-a agravat în ultimele ore, iar organele acestuia au început să cedeze pe rând. Medicii de la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București au anunţat faptul că minorul nu mai răspunde la tratament.

„Sunt vesti foarte proaste. Medicii anunţă ca în urmă cu puţin timp s-a instalat insuficienţa multiplă de organe, adică organele îi cedează unul după pe altul. Se depun toate eforturile pentru ca copilul să rămână în viaţă. Pronosticul rămâne extrem de rezervat”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Copilul de patru ani din Piteşti a fost preluat de ambulanţă, luni seara, în stare de inconştienţă dintr-un cabinet stomatologic privat din oraşul Pitești, dar cazul a fost privit cu sufletul la gura de părinții din toată România.

Pentru că era în stare gravă, medicii de la Piteşti au cerut să fie transferat de urgenţă la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, unde, astăzi, a încetat din viață.

About Intexfm

Check Also

Florin Salam – Hai cu mine in Bali [videoclip oficial] 2020

Rate this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *